skip to Main Content

MENUOVERSIGT FROKOSTORDNING

Du kan uforpligtende prøve frokostordningen af hos os 1 dag.
Vælger I os som fast leverandør herefter, er dagen helt gratis – og hvis I ikke vælger os, så fakturerer vi jer kun for det halve.

Kontakt os på 20 82 12 55 for at høre nærmere.

Durlev’s Frokostordning

Frokostoplevelsen er en daglig nydelse i en travl arbejdsdag. Derfor lægger Durlev’s GourMæt vægt på gode råvarer, dygtigt håndværk og ikke mindst fantasi, variation og flair for fornyelse.

Vi har et godt køkken, med samvittighedsfulde og ambitiøse medarbejdere, der har tænkt sundhed, alsidighed og kærlighed til mad ind i Durlev’s Frokostordninger. Se frokostmenuerne herunder.

Menu for uge 40

Menu for uge 41

Menu for uge 42

DURLEV’S FROKOST INDEHOLDER:

Varm ret
Med tilbehør af enten kartofler, ris pasta eller bulgur, både som en kreativ eller en helt traditionelt tilberedning.

3 slags pålæg
Som kan spænde over det danske, det Italienske og det franske køkken med charcuteri fade, terriner, postejer, pålægs-salater. Naturligvis med hjemmelavet tilbehør, såsom ristet løg fra egne pander, friskt rørt remoulade, kompot, tapenade og syltet tilbehør fra eget køkken.

Grøn salat i overflod
Bestående af en kombination af 4 slags af årstidens grønt, sammensat med nærende kulhydrater og kostfibre i form af bønner, linser, bulgur, speltkerner, pasta med mere, så alle er klar til at yde en god indsats resten af dagen.

Dressing
Baseret på de flerumættede fedtsyrer og magre mejeriprodukter – altså rapsolie, olivenolie, græsk yoghurt og drænet ylette.

En kreativ og årstidsbestemt salat
For eksempel bagte rodfrugter, pasta, nudelsalat og lignende, som et godt alternativt til vegetarer.

De oste, vi holder så meget af
Som vi serverer om fredagen, kommer både fra de danske gårde, de små mejerier eller fra lande, hvor vi har fundet en speciel delikat ost. Hertil kunne vi servere druer og radiser, men vi serverer gerne vores gode løg-marmelade, frugtkompot, oliven-tapenade, marineret oliven eller andre specialiteter, der passer til en lækker ost.

En hyldest til det danske brød!
Vi serverer hver dag 2 slags, det ene mere groft end det andet. Brød som har hævet over 20 timer og er bagt i eget køkken,
Onsdags kage kan være chokoladekage, hjemmetrillede romkugler eller ”kagen fra Brovst”

Mere info om den bedste frokostordning i København og på Sjælland

EKSEMPLER PÅ FROKOSTANRETNINGER

ANBEFALINGER

Hej Thomas

Det er ikke altid, at man får de positive tilbagemeldinger. Så her kommer en. Det er fantastisk mad I laver – vi føler os meget forkælede! Vores største problem er, at vores tallerkener ikke er store nok!
”Det er den bedste frokostleverandør vi nogensinde har haft!” - hørte jeg lige her i dag.
God weekend!

Kære GourMæt

Til info synes mine kolleger og jeg at det har været fantastisk mad I
har leveret, over standarten for hvad vi plejer... 🙂

Hej Thomas

madoplevelser fra Durlevs de sidste 2 fredage.
Det har simpelthen været super godt, dejlig mad som smager rigtigt godt. Selvom det tit er svært at gøre alle tilfredse, så virker det altså som om i har ramt dem alle, de er tilfredse J
Så mange roser til køkkenet.