skip to Main Content

MENUOVERSIGT FROKOSTORDNING

Du kan uforpligtende prøve frokostordningen af hos os 1 dag.
Vælger I os som fast leverandør herefter, er dagen helt gratis – og hvis I ikke vælger os, så fakturerer vi jer kun for det halve.

Kontakt os på 20 82 12 55 for at høre nærmere.

Durlev’s Frokostordning

Frokostoplevelsen er en daglig nydelse i en travl arbejdsdag. Derfor lægger Durlev’s GourMæt vægt på gode råvarer, dygtigt håndværk og ikke mindst fantasi, variation og flair for fornyelse.

Vi har et godt køkken, med samvittighedsfulde og ambitiøse medarbejdere, der har tænkt sundhed, alsidighed og kærlighed til mad ind i Durlev’s Frokostordninger. Se frokostmenuerne herunder.

Menu for uge 48

Menu for uge 49

Menu for uge 50

DURLEV’S FROKOST INDEHOLDER:

Varm ret
Med tilbehør af enten kartofler, ris pasta eller bulgur, både som en kreativ eller en helt traditionelt tilberedning.

3 slags pålæg
Som kan spænde over det danske, det Italienske og det franske køkken med charcuteri fade, terriner, postejer, pålægs-salater. Naturligvis med hjemmelavet tilbehør, såsom ristet løg fra egne pander, friskt rørt remoulade, kompot, tapenade og syltet tilbehør fra eget køkken.

Grøn salat i overflod
Bestående af en kombination af 4 slags af årstidens grønt, sammensat med nærende kulhydrater og kostfibre i form af bønner, linser, bulgur, speltkerner, pasta med mere, så alle er klar til at yde en god indsats resten af dagen.

Dressing
Baseret på de flerumættede fedtsyrer og magre mejeriprodukter – altså rapsolie, olivenolie, græsk yoghurt og drænet ylette.

En kreativ og årstidsbestemt salat
For eksempel bagte rodfrugter, pasta, nudelsalat og lignende, som et godt alternativt til vegetarer.

De oste, vi holder så meget af
Som vi serverer om fredagen, kommer både fra de danske gårde, de små mejerier eller fra lande, hvor vi har fundet en speciel delikat ost. Hertil kunne vi servere druer og radiser, men vi serverer gerne vores gode løg-marmelade, frugtkompot, oliven-tapenade, marineret oliven eller andre specialiteter, der passer til en lækker ost.

En hyldest til det danske brød!
Vi serverer hver dag 2 slags, det ene mere groft end det andet. Brød som har hævet over 20 timer og er bagt i eget køkken,
Onsdags kage kan være chokoladekage, hjemmetrillede romkugler eller ”kagen fra Brovst”

Mere info om den bedste frokostordning i København og på Sjælland

EKSEMPLER PÅ FROKOSTANRETNINGER

ANBEFALINGER

Dejligt I har taget imod vores ønsker!

Det er VILDT lækkert mad I laver for tiden 🙂

KÆMPE ROS til jer. Fortsæt det gerne!

En særlig tak

En særlig tak skal lyde til Durlevs´s Gourmæt v/Thomas Durlev som kl.07:30 fredag morgen trådte til og få timer efter hjalp os med en formidabel frokost, kage/frugt og tapas til 100 personer, da kokken var blevet syg. Vi blev alle mætte, og det smagte bare dejligt.

Det er super lækker mad

Syntes det er meget varieret og god og har en let hed som jeg rigtig godt kan lide.
Selvom jeg er super kræsen, så går jeg altid meget mæt fra bordet.

Min personlige mening er 112 % tums UP.....det er en super god, varieret og anderledes spændende menu.....
Jeg har aldrig gået sulten fra kantinen.

Dejlig buffet, altid spændende ting på menuen, hurtig udrykning, hvis det en meget sjælden gang går galt.

Det er dejligt mad, god kvalitet, smagfuldt.
Det er inspirerende med god variation.
Det er lækkert med hjemmelavet tilbehør lavet fra bunden.

Jeg får en god madoplevelse hver dag og glæder mig altid til frokost.