skip to Main Content

MENUOVERSIGT FROKOSTORDNING

Du kan uforpligtende prøve frokostordningen af hos os 1 dag.
Vælger I os som fast leverandør herefter, er dagen helt gratis – og hvis I ikke vælger os, så fakturerer vi jer kun for det halve.

Kontakt os på 20 82 12 55 for at høre nærmere.

MENU FOR UGE 37
MENU FOR UGE 38
MENU FOR UGE 39

Portionsanrettet tapas/sharing frokost

Din frokost vil bestå af flg:

2 slags portionsanrettet ”forretter” tapas
En hyldest til det danske Økobrød, 2 slags couvert brød eller i skiver
Den varme sharing ret med det rette tilbehør
2 slags forarbejdet salater, alt efter årstiden – den ene grovere end den anden –
Dressing basseret på de flerumættede fedtsyrer
Ost fra de små mejerrier – skåret for, lige til at gå til
Kage eller dessert onsdag
Snack ekstra fredag

Durlev’s Frokostordning

Frokostoplevelsen er en daglig nydelse i en travl arbejdsdag. Derfor lægger Durlev’s GourMæt vægt på gode råvarer, dygtigt håndværk og ikke mindst fantasi, variation og flair for fornyelse.

Vi har et godt køkken, med samvittighedsfulde og ambitiøse medarbejdere, der har tænkt sundhed, alsidighed og kærlighed til mad ind i Durlev’s Frokostordninger. Se frokostmenuerne herunder.

EKSEMPLER PÅ FROKOSTANRETNINGER

ANBEFALINGER

Klage vedr. maden i dag…

….får i ikke herfra!

Til gengæld skal der lyde et stort rungende TAK😊 for virkelig lækker mad.

Grønt-palette var virkelig lækker
Kyllingesalat var i top
Karrysaucen kunne gøre selv en Inder glad
Forårsrullerne sprøde udenpå og bløde indeni, samt med lækker sauce til. Lækkert.
Lækre enkle kartofler
En helt igennem behagelig hakke-dreng, perfekt blød, rød og sød.
Brød og pålæg ligeledes gennemført og samhørende.

Forsæt det gode arbejde, vi er meget tilfredse kunder.

Dejligt I har taget imod vores ønsker!

Det er VILDT lækkert mad I laver for tiden 🙂

KÆMPE ROS til jer. Fortsæt det gerne!

En særlig tak

En særlig tak skal lyde til Durlevs´s Gourmæt v/Thomas Durlev som kl.07:30 fredag morgen trådte til og få timer efter hjalp os med en formidabel frokost, kage/frugt og tapas til 100 personer, da kokken var blevet syg. Vi blev alle mætte, og det smagte bare dejligt.