Buffeter og gastronomi med stil
Vi har udarbejdet en række fantastiske enkeltstående retter I enten selv- eller i samarbejde med os, kan sammmensætte til en spændende Buffet menu.
Menuerne er blot forslag, og vi vil naturligvis gerne efterkomme eventuelle ønsker.
Kontakt os på 20 82 12 55 og lad os finde buffeten der passer til dig.
Buffet når du vil have motion under måltidet
Vi har buffeter til alle formål og du kan vælge det ene eller kombinere det hele som det passer til dit behov:
- den kolde buffet
- varme buffeter
- traditionelle buffeter efter årstiden og mærkedagene
- varieret, specielt eller en kombination af det hele
Forretterne og dessert tallerken serveres ved bordet mens hovedretten henter gæsterne fra det opstillede buffet.
Konceptet er, at I vælger:
1 forret, 2 stegeretter, 1 slags sauce, 1 slags kartoffel og 3 salater
Endelige skal I også vælge 1 dessert
Skal I fortsætte til langt ud på natten, kan vi også levere lidt natmad.

Forretter
Vælg mellem:
Forretter med fisk
Presset røget hellefisk- terrin på bund af æble/peberrodscreme og estragon
Bagt multe på champagneskum og muslinger
Roulade af tun med fyld af rørt creme, hertil persille-vinaigrette
Laksecarpaccio med sauce nage og rogn hertil safranæg
Grillet skaldyrsspyd med kold jomfruhummercreme
Forretter med kød
Kalvelårtunge i basilikum og parmesan
Foie gras med hyldeblomst gele og søde løg (tillæg på kr. 50.- pr. cou.)
Røget svinemørbrad med trøffelrøræg og ingefærglace
Til ovenstående forretter er der hjemmebagt brød samt kold bearnaise-smør og rørt mascapone
Kød og sauce - buffet
Vælg mellem:
Kødet til buffeten
Oksemørbrad med fyld af svampe og spinat
Oksefilet stegt i peber og dijon
Braiseret oksetykkam med figner og abrikos
Kalveculotte stegt i brødsauce af rosmarin og hvidløg samt chili
Saltimbocca af kalvefilet og Parmaskinke i Marsalasauce (tillæg på kr. 50.- pr. cou.)
Helstegt vildsvinekølle med fyld af citron og skovsyre
Grisekæber i løg og kalvebacon
Marineret lammeculotte stegt i sesam-tapanade
Bornholmerhane i malt og rosmarin
Saucerne til kødet
Peber-rosinsauce
Pimentsauce
Basilikumsauce
Rørhatte-vermouthsauce
Fersken-esdragonsauce
Buffet tilbehør
Vælg mellem:
Kartoflerne
Kartoffelmuffins bagt med krydderurter
Langtidsbagte små krydder-kartofler i aioli og persille
Kartoffellasagne bagt med cheddar
Kartofler i harissa (chili, paprika, koriand og kommen i let creme)
Salaterne
Rødbeder i sød balsamico, feta og vild brøndkarse
Rodfrugtetatar på hjertesalat
Bagte auberginer i hvidløg og mynte samt rugbrøds croutons
Salat af sukkersnaps og bagte sherrytomater på knækkede hvedekerner
Grillet courgetter med timian og kalamata oliven
Salat af bagte tomater i rørsukker og salvie
Italienske snitbønner med avokado-wasabi-dip
Stegte knocchi vendt i krydderurter og frisk parmesan knocci
Haricovert i orange og nigellafrø hertil friteret fuldkornsspaghetti
Desserter
Vælg mellem:
Fersken i ahornsirup, ingefær og lime hertil fed vaniljeis og rugbrødsblonde
Hvid chokolademousse med passionsfrugt sorbet
Creme brullé med pocheret æble i kanel og toppet med syltet svesker
Brownies med braisserde sveskeblommer samt lakrids flan og is
Dessert buffet bestående 2 slags kage og is (tillæg på kr. 20.-)
Natmad
Vælg mellem:
Flødelegeret broccolisuppe med saltkiks
Saltsnitter af forskellig slags
Hummersuppe tilsmagt med cognac
Hotdog buffet med hjemmelavet surt
Lav selv saltmadder med lækker tilbehør
Priser
Se priser her.
Buffetkoncept
kr. 350.-
Kok under arrangementet (der beregnes 1 kok pr. 35 kuverter)
kr. 3.500.-
Levering/afhentning af ovenstående service
1.950 kr.
Natmad kan tilkøbes for
kr. 60.- pr. kuvert
Alle priser er pr. kuvert og ekskl. moms

ANBEFALINGER
Hej Thomas.
Jeg bestilte mad fra Durlev-mad til min 60 års fødselsdagsfest, fik fra
starten en god og konstruktiv dialog med Thomas om mulighederne, endte op
med 3 små fiskeforretter, buffet med 2 forskellige slags kød, 2 salater,
sovse/dip og en kartoffelret samt en Dessert…
Alt blev leveret på den aftalte tid og de to piger jeg havde i køkkenet
havde let ved at forstå den vedlagte beskrivelse for den sidste
tilberedning samt at servere retterne… fiskeretterne samt desserterne kom
i skåle som bare skulle fordeles på bordene.
Jeg havde en fantastisk fest og alle mine gæster udtrykte stor tilfredshed
for maden… så jeg kan helt klart anbefale Durlev’s mad
Venlig hilsen
Kære Thomas
Jeg ville egentlig bare endnu en gang sige TUSINDE TAK for alt.
Helt fra start har det været en fornøjelse at arbejde sammen med dig om at planlægge maden til vores bryllup.
Jeg ved at det ikke har været nemt, specielt i forhold til alle de mange allergier, som der også skulle tages højde for, men du har holdt hovedet koldt hele vejen igennem og hver gang fundet en alternativ løsning. Det har givet mig rigtig meget ro på, specielt efter at vi havde andre catering firmaer som gav os afslag, da de ikke følte sig tryg ved at lave mad til et selskab med så mange allergier.
Maden smagte forrygende og så fantastisk ud – det er der også mange af gæsterne, som har kommenteret på efterfølgende.
Så tusinde tak – 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ fra os
En fantastisk madoplevelse
Kære Thomas.
Stor tak for en fantastisk madoplevelse til min fødselsdag. Det hele spillede, og det var en uforglemmelig aften, og meget af æren går til jer for den utroligt lækre mad, I serverede. Fra forretten til desserten var hver ret en sand kulinarisk oplevelse. Kvaliteten og smagen var helt i top, og det var tydeligt, at der var lagt meget omhu i hver enkelt ret. Flere af mine gæster har sidenhen rost maden til skyerne og bemærket, hvor velsmagende og delikat det hele var.
Jeres professionalisme og kreativitet skinnede igennem, og I formåede at skabe en menu, der både var spændende og perfekt afbalanceret.
Endnu en gang, tusind tak for jeres indsats og for at gøre min fødselsdag til en uforglemmelig begivenhed. Jeg ser frem til muligheden for at smage jeres mad igen i fremtiden.
De bedste hilsner,
Henriette