skip to Main Content

Buffeter og gastronomi med stil

Vi har udarbejdet en række fantastiske enkeltstående retter I enten selv- eller i samarbejde med os, kan sammmensætte til en spændende Buffet menu.
Menuerne er blot forslag, og vi vil naturligvis gerne efterkomme eventuelle ønsker.

Kontakt os på 20 82 12 55 og lad os finde buffeten der passer til dig.

Buffet når du vil have motion under måltidet

Vi har buffeter til alle formål og du kan vælge det ene eller kombinere det hele som det passer til dit behov:

  • den kolde buffet
  • varme buffeter
  • traditionelle buffeter efter årstiden og mærkedagene
  • varieret, specielt eller en kombination af det hele

Forretterne og dessert tallerken serveres ved bordet mens hovedretten henter gæsterne fra det opstillede buffet.

Konceptet er, at I vælger:
1 forret, 2 stegeretter, 1 slags sauce, 1 slags kartoffel og 3 salater
Endelige skal I også vælge 1 dessert
Skal I fortsætte til langt ud på natten, kan vi også levere lidt natmad.

Forretter

Vælg mellem:

Forretter med fisk
Presset røget hellefisk- terrin på bund af æble/peberrodscreme og estragon

Bagt multe på champagneskum og muslinger

Roulade af tun med fyld af rørt creme, hertil persille-vinaigrette

Laksecarpaccio med sauce nage og rogn hertil safranæg

Grillet skaldyrsspyd med kold jomfruhummercreme

Forretter med kød
Kalvelårtunge i basilikum og parmesan

Foie gras med hyldeblomst gele og søde løg (tillæg på kr. 50.- pr. cou.)

Røget svinemørbrad med trøffelrøræg og ingefærglace

Til ovenstående forretter er der hjemmebagt brød samt kold bearnaise-smør og rørt mascapone

Kød og sauce - buffet

Vælg mellem:

Kødet til buffeten
Oksemørbrad med fyld af svampe og spinat

Oksefilet stegt i peber og dijon

Braiseret oksetykkam med figner og abrikos

Kalveculotte stegt i brødsauce af rosmarin og hvidløg samt chili

Saltimbocca af kalvefilet og Parmaskinke i Marsalasauce (tillæg på kr. 50.- pr. cou.)

Helstegt vildsvinekølle med fyld af citron og skovsyre

Grisekæber i løg og kalvebacon

Marineret lammeculotte stegt i sesam-tapanade

Bornholmerhane i malt og rosmarin

Saucerne til kødet
Peber-rosinsauce

Pimentsauce

Basilikumsauce

Rørhatte-vermouthsauce

Fersken-esdragonsauce

Buffet tilbehør

Vælg mellem:

Kartoflerne
Kartoffelmuffins bagt med krydderurter

Langtidsbagte små krydder-kartofler i aioli og persille

Kartoffellasagne bagt med cheddar

Kartofler i harissa (chili, paprika, koriand og kommen i let creme)

Salaterne
Rødbeder i sød balsamico, feta og vild brøndkarse

Rodfrugtetatar på hjertesalat

Bagte auberginer i hvidløg og mynte samt rugbrøds croutons

Salat af sukkersnaps og bagte sherrytomater på knækkede hvedekerner

Grillet courgetter med timian og kalamata oliven

Salat af bagte tomater i rørsukker og salvie

Italienske snitbønner med avokado-wasabi-dip

Stegte knocchi vendt i krydderurter og frisk parmesan knocci

Haricovert i orange og nigellafrø hertil friteret fuldkornsspaghetti

Desserter

Vælg mellem:

Fersken i ahornsirup, ingefær og lime hertil fed vaniljeis og rugbrødsblonde

Hvid chokolademousse med passionsfrugt sorbet

Creme brullé med pocheret æble i kanel og toppet med syltet svesker

Brownies med braisserde sveskeblommer samt lakrids flan og is

Dessert buffet bestående 2 slags kage og is (tillæg på kr. 20.-)

Natmad

Vælg mellem:

Flødelegeret broccolisuppe med saltkiks

Saltsnitter af forskellig slags

Hummersuppe tilsmagt med cognac

Hotdog buffet med hjemmelavet surt

Lav selv saltmadder med lækker tilbehør

Priser

Se priser her.

Buffetkoncept
kr. 300.-

Kok under arrangementet (der beregnes 1 kok pr. 35 kuverter)
kr. 3.125.-

Levering/afhentning af ovenstående service
kr. 1.000.-

Natmad kan tilkøbes for
kr. 60.- pr. kuvert

Alle priser er pr. kuvert og ekskl. moms

Se alle menuer fra Durlevs GourMæt

Hos Durlev’s Gormæt er vi også leveringsdygtige i andre typer af særdeles lækker mad til receptioner og andre begivenheder.

Se vores forskellige menuer her:
CateringTapas Grill – Brunch

ANBEFALINGER

Hej Durlev 🙂

Alt spillede max igår !!!
Virkelig lækker lækker mad 🙂
Alle gæsterne kom hen til os og roste maden til skyerne !!

Og kunne hører deres små begejstrede kommentarer rundt i hjørnerne ;)! Ej, hvor lækkert, Uhmm det smager fantastisk det her, ej det har jeg aldrig smagt men for satan det er smart fundet på og smager fantastisk osv osv 🙂

Frisk, fræk og forførende vil jeg kalde maden !!
Har seriøst aldrig fået så lækker mad før, aldrig !!

Folk som normalt ikke er så glade for fisk spiste med velbehag forretten inklusiv mig selv som lappede kammermuslingerne i mig som det var det rene slik !!
TAK for al det arbejde du har lavet og den store hjælp du har været under vores forberedelser !!

Du er simpelthen den bedste til det i laver i jeres branche !!!
Jimmi fik det hele til at gå op i en højere enhed og pigerne spænede rundt og gjorde vores dag til en uforglemmelig og afslappende dag !

Hej GourMæt

Alt var helt fantastisk, tusind tak og vi fik komplimenter fra så mange gæster.

Vores kompliment til jer er at vi til enhver tid vil anbefale jer OG bruge jer igen til en anden lejlighed 🙂 ALT var godt..

Vi var i alt 92 gæster og holdt det på Sonnerupgaard og vi blev ikk skuffet.

TAK – er et meget lille ord

Dejlige jer 🙂

TAK er alt for lille et ord til at beskrive den vellykkede fest I fik lavet for os i KAB i fredags.

Aldrig har vi modtaget så meget ros, for sted, mad, vin, (også selvom jeg helst vil have italiensk, så må jeg jo gi mig og sige den smagte faktisk ret godt 🙂 ) selv DJ'en var helt vildt god, sidst men ikke mindst det dygtige personale, som fik alt til at lykkedes :-), skal også have stor ros. Vores kolleger er bare så glade for den dejlige fest I fik skabt for os 🙂

Så utallige store og meget hjertelige takker skal lyde fra os alle, der deltog i festen.
Så nu er vores forventninger til vores fest den 7. april 2018 skruet helt i vejret 🙂 🙂 🙂

Datoen for næste års sommerfest er allerede sat til den 22. juni 2018 – så hvis det er mig, der skal stå for den fest, kan I begge to godt sætte X i kalenderen allerede nu. For vi vil HA´ jer igen J J Jeg vender tilbage så snart jeg ved mere 🙂