skip to Main Content

Catering menuer

Vi har udarbejdet en række fantastiske cateringmenuer, som I kan få fra 3 til 5 retter. Du har også mulighed for selv at sammensætte en spændende menu ud fra vores enkeltstående retter.

Kontakt os på telefon 20 82 12 55 og få et uforglemmeligt firma arrangement med catering mad fra Durlevs GourMæt.

forslag til catering menuer fra Durlev´s GourMæt.

Vi står til rådighed og hjælper dig helt gratis med at sammensætte din eget catering menu til dit arrangement eller fest.
Nedenstående menuerne er blot forslag, og vi vil naturligvis gerne efterkomme eventuelle ønsker.

  • Flere mellemretter og natmad kan selvfølgelig tilkøbes menuen.
  • Efter desserten vil vi gerne byde på en kop kaffe.

Forretter

cateringmenuer_durlev_forret

Glæd dig bl.a. til:

Pocheret Hellefisk med frissésalat vendt i 3 slags rogn samt champagne-vinaigrette

Røget smørfisk med kammuslingetartar, ørredrogn og små persilleperler

Saltet torsk med peberrodssne, gulerodscrudite, persillepuré og dild

Crokette af laks med pebermayonaise og super sprøde ærteskud

Røget tigerrejer på en creme af blomkål og trøffelolie anrettet med faverig tomatcaviar

Til ovenstående forretter serverer vi enten pisket smør eller rørt mascarpone samt vores eget koldhævede pottebrød

Hovedretter

cateringmenuer_durlev_hovedret

Glæd dig bl.a. til:

Braisseret kalvespidsbryst på glaceret svampe og brisler vendt med citron og timian

Velhængt og mamoreret oksefilet med kraftig sky

Rosmarinstegt kalvetykstegsfilet med portvissauce

Presset svinebryst på limebagte urter

Grisekæber a la saltim bocca med bagt pancetta

Til hovedretten serverer vi de grønsager der er i sæsonen og en spændende kartoffel.
Hovedretten serveres altid to gange.

Desserter

cateringmenuer_durlev_dessert

Glæd dig bl.a. til:

Kernemælksfromage med karameliseret chokolade, myntekys og orangesirup

Hvidt chokoladetårn med mørk chokolademousse, syrlig is og trukket lakrids

Lun æblecrumble med kanelis og syltet blommer

Let frossen Nougatfragilité på abrikos-ingefær puré

Desserttallerken med udpluk fra ovenstående eller efter aftale

Priser

Prisen for 3 retter er 355 kr.
Prisen for 4 retter er 400 kr.
Prisen for 5 retter er 450 kr.

En kok til at forestå arrangementet koster 3.125 kr.
Levering og afhentning af vores mad og service koster 1000 kr.
Der beregnes 1 kok pr. 50 kuvetrer

Alle priser er ekskl. moms

ANBEFALINGER

Hej Thomas Durlev

Tak for dejlig Julefrokostmad og en meget venlig og sød betjening.

Kære Thomas.

Endnu engang af hele vores hjerter:
Tak for en fuldstændig fantastisk oplevelse.
Helt fra den første kontakt vi havde omkring menu, kok, servering etc. har vi følt os i trygge hænder.

Tak for dit lidt ”skæve” menu forslag. Det smagte helt fantastisk. Alle vores gæster har rost maden til skyerne.
Stort tak til dit helt uundværlige personale. De havde fuldstændig styr på ALT. Vi kunne slappe helt af og nyde vores fest 🙂

Endnu engang TAK.

Vi vender tilbage når det er tid til at fejre en livsbegivenhed igen 🙂

Hej Thomas og team.

Endnu engang har i leveret superb mad til vores private fest!

Tusind tusind tak for en fantastisk madoplevelse – det er lækkert, spændende, god kvalitet og ikke mindst rigeligt af det!

Vi kommer helt sikkert igen igen 🙂