skip to Main Content

Catering menuer

Vi har udarbejdet en række fantastiske cateringmenuer, som I kan få fra 3 til 5 retter. Du har også mulighed for selv at sammensætte en spændende menu ud fra vores enkeltstående retter.

Kontakt os på telefon 20 82 12 55 og få et uforglemmeligt firma arrangement med catering mad fra Durlevs GourMæt.

forslag til catering menuer fra Durlev´s GourMæt.

Vi står til rådighed og hjælper dig helt gratis med at sammensætte din eget catering menu til dit arrangement eller fest.
Nedenstående menuerne er blot forslag, og vi vil naturligvis gerne efterkomme eventuelle ønsker.

  • Flere mellemretter og natmad kan selvfølgelig tilkøbes menuen.
  • Efter desserten vil vi gerne byde på en kop kaffe.

Forretter

cateringmenuer_durlev_forret

Glæd dig bl.a. til:

Pocheret Hellefisk med frissésalat vendt i 3 slags rogn samt champagne-vinaigrette

Røget smørfisk med kammuslingetartar, ørredrogn og små persilleperler

Saltet torsk med peberrodssne, gulerodscrudite, persillepuré og dild

Crokette af laks med pebermayonaise og super sprøde ærteskud

Røget tigerrejer på en creme af blomkål og trøffelolie anrettet med faverig tomatcaviar

Til ovenstående forretter serverer vi enten pisket smør eller rørt mascarpone samt vores eget koldhævede pottebrød

Hovedretter

cateringmenuer_durlev_hovedret

Glæd dig bl.a. til:

Braisseret kalvespidsbryst på glaceret svampe og brisler vendt med citron og timian

Velhængt og mamoreret oksefilet med kraftig sky

Rosmarinstegt kalvetykstegsfilet med portvissauce

Presset svinebryst på limebagte urter

Grisekæber a la saltim bocca med bagt pancetta

Til hovedretten serverer vi de grønsager der er i sæsonen og en spændende kartoffel.
Hovedretten serveres altid to gange.

Desserter

cateringmenuer_durlev_dessert

Glæd dig bl.a. til:

Kernemælksfromage med karameliseret chokolade, myntekys og orangesirup

Hvidt chokoladetårn med mørk chokolademousse, syrlig is og trukket lakrids

Lun æblecrumble med kanelis og syltet blommer

Let frossen Nougatfragilité på abrikos-ingefær puré

Desserttallerken med udpluk fra ovenstående eller efter aftale

Priser

Prisen for 3 retter er 300 kr.
Prisen for 4 retter er 345 kr.
Prisen for 5 retter er 375 kr.

En kok til at forestå arrangementet koster 3.125 kr.
Levering og afhentning af vores mad og service koster 1000 kr.
Der beregnes 1 kok pr. 50 kuvetrer

Alle priser er ekskl. moms

ANBEFALINGER

Hej Thomas Durlev

Tak for dejlig Julefrokostmad og en meget venlig og sød betjening.

Fantastiske smagsoplevelser.

Alle smagsløg blev stimuleret. Lækkert med lækkert på. Kreativt og smukt anrettet.

Ud over at maden var helt i top, så var Thomas også utrolig behagelig at arbejde sammen med. Imødekommende for alt, kunne overtale os på den gode måde, til at tro på den bedste menu.

Han havde ret, hold nu op vi takker mange gange for, at vi lagde denne store aftens menu til vores bryllup i dine hænder.

Vi er ikke i tvivl om hvem vi ringer til næste gang der er fest.

Kære Thomas.

Jeg kan sket ikke finde ord for hvor fantastisk maden var.

Det så , så flot ud til receptionen,.. du og dit team betød alt- i var med til at gøre vores dag special, og alle folk snakkede om hvor flot det hele så ud, Og den måde det var sat op på.

Maden til aften hold nu op, lige som jeg ønskede det du er simpelthen bare fantastisk Thomas. den rygeost gisp den kunne jeg have spist med ske- men det hele var perfekt, og hvis du havde lagt mærke til at der var INGEN salt Og peber på bordet 😉 for jeg viste bare du kunne trylle.

Kære Thomas tak for du ville være med på vores dag og vi ved at du var en af grundende til at det bare kørte på skinner. Vi kan ikke takke dig nok- og hils din fantastisk søn hold op han er dejlig, kan han adopteres 😉

Der er ingen tvivl om at vi vil anbefale dig til alle men det ved du.