skip to Main Content

Catering menuer

Vi har udarbejdet en række fantastiske cateringmenuer, som I kan få fra 3 til 5 retter. Du har også mulighed for selv at sammensætte en spændende menu ud fra vores enkeltstående retter.

Kontakt os på telefon 20 82 12 55 og få et uforglemmeligt firma arrangement med catering mad fra Durlevs GourMæt.

forslag til catering menuer fra Durlev´s GourMæt.

Vi står til rådighed og hjælper dig helt gratis med at sammensætte din eget catering menu til dit arrangement eller fest.
Nedenstående menuerne er blot forslag, og vi vil naturligvis gerne efterkomme eventuelle ønsker.

  • Flere mellemretter og natmad kan selvfølgelig tilkøbes menuen.
  • Efter desserten vil vi gerne byde på en kop kaffe.

Forretter

cateringmenuer_durlev_forret

Glæd dig bl.a. til:

Pocheret Hellefisk med frissésalat vendt i 3 slags rogn samt champagne-vinaigrette

Røget smørfisk med kammuslingetartar, ørredrogn og små persilleperler

Saltet torsk med peberrodssne, gulerodscrudite, persillepuré og dild

Crokette af laks med pebermayonaise og super sprøde ærteskud

Røget tigerrejer på en creme af blomkål og trøffelolie anrettet med faverig tomatcaviar

Til ovenstående forretter serverer vi enten pisket smør eller rørt mascarpone samt vores eget koldhævede pottebrød

Hovedretter

cateringmenuer_durlev_hovedret

Glæd dig bl.a. til:

Braisseret kalvespidsbryst på glaceret svampe og brisler vendt med citron og timian

Velhængt og mamoreret oksefilet med kraftig sky

Rosmarinstegt kalvetykstegsfilet med portvissauce

Presset svinebryst på limebagte urter

Grisekæber a la saltim bocca med bagt pancetta

Til hovedretten serverer vi de grønsager der er i sæsonen og en spændende kartoffel.
Hovedretten serveres altid to gange.

Desserter

cateringmenuer_durlev_dessert

Glæd dig bl.a. til:

Kernemælksfromage med karameliseret chokolade, myntekys og orangesirup

Hvidt chokoladetårn med mørk chokolademousse, syrlig is og trukket lakrids

Lun æblecrumble med kanelis og syltet blommer

Let frossen Nougatfragilité på abrikos-ingefær puré

Desserttallerken med udpluk fra ovenstående eller efter aftale

Priser

Prisen for 3 retter er 300 kr.
Prisen for 4 retter er 345 kr.
Prisen for 5 retter er 375 kr.

En kok til at forestå arrangementet koster 3.125 kr.
Levering og afhentning af vores mad og service koster 1000 kr.
Der beregnes 1 kok pr. 50 kuvetrer

Alle priser er ekskl. moms

ANBEFALINGER

Kære Thomas.

Tak for en skøn menu til min fødselsdagsfest - det dannede en fantastisk ramme om en god fest.

Du er rigtig god til dialog om menuen. Og så leverer du og dine folk perfekt cooking og flot servering.

Det er herligt at have dig og medarbejdere til at klare maden, så ved man bare, at det hele klapper.

Kære Thomas.

Jeg og min lille familie  vil sige dig et STORT  og et enormt  tak for en sublim, overdådig,  kulinarisk, smags-, syns- og duft oplevelse. Vi var alle vilde med dine tryllekunstner  i køkkenet.

Der er også rigtig mange af gæsterne, der under konfirmationen og siden, når de har ringet , har udtalt, at de var helt vilde med menu ‘en, men også præsentationen og serveringen er blevet kommenteret.

Det var meget spændende, anderledes og alternativt både i serveringen og i anretningen. Go Home: suppe, steg og isbombe .Vi har ikke lige noget andet stort der skal fejres men vi glemmer ikke dig og dine søde medarbejdere Lene og Mia.

Så vi kan sagtens finde på at vende tilbage og vi vil uden tøven anbefale dit firma til andre.

P.S. Dine røg klokker til torskeretten var fantastiske.

Hej Thomas

Morten og jeg vil gerne takke dig for en helt fantastisk aften, alle vores forventninger er fuldstændig blevet indfriet.
Hele din indsats og dit engagement i min fest lige fra madforeslag til hvordan vi kunne gøre festen lidt sjovere og fuldendt med små fif som fx. gæsterne skifter plads mm. Har været helt forrygende. Det er ihvertfald ikke sidste gang vi vil holde noget via dig.
Tak for det....Du må sende en varm hilsen til især Stefan som tog imod os fredag, han var så sød og hjælpsom med forskelligt. Maden lørdag sad lige i skabet, han er for sej. Hils ham og sig at alle gæsterne var helt vilde med maden og hans charmerende måde at præsentere den på.