skip to Main Content

Catering menuer

Vi har udarbejdet en række fantastiske cateringmenuer, som I kan få fra 3 til 5 retter. Du har også mulighed for selv at sammensætte en spændende menu ud fra vores enkeltstående retter.

Kontakt os på telefon 20 82 12 55 og få et uforglemmeligt firma arrangement med catering mad fra Durlevs GourMæt.

forslag til catering menuer fra Durlev´s GourMæt.

Vi står til rådighed og hjælper dig helt gratis med at sammensætte din eget catering menu til dit arrangement eller fest.
Nedenstående menuerne er blot forslag, og vi vil naturligvis gerne efterkomme eventuelle ønsker.

  • Flere mellemretter og natmad kan selvfølgelig tilkøbes menuen.
  • Efter desserten vil vi gerne byde på en kop kaffe.

Forretter

cateringmenuer_durlev_forret

Glæd dig bl.a. til:

Pocheret Hellefisk med frissésalat vendt i 3 slags rogn samt champagne-vinaigrette

Røget smørfisk med kammuslingetartar, ørredrogn og små persilleperler

Saltet torsk med peberrodssne, gulerodscrudite, persillepuré og dild

Crokette af laks med pebermayonaise og super sprøde ærteskud

Røget tigerrejer på en creme af blomkål og trøffelolie anrettet med faverig tomatcaviar

Til ovenstående forretter serverer vi enten pisket smør eller rørt mascarpone samt vores eget koldhævede pottebrød

Hovedretter

cateringmenuer_durlev_hovedret

Glæd dig bl.a. til:

Braisseret kalvespidsbryst på glaceret svampe og brisler vendt med citron og timian

Velhængt og mamoreret oksefilet med kraftig sky

Rosmarinstegt kalvetykstegsfilet med portvissauce

Presset svinebryst på limebagte urter

Grisekæber a la saltim bocca med bagt pancetta

Til hovedretten serverer vi de grønsager der er i sæsonen og en spændende kartoffel.
Hovedretten serveres altid to gange.

Desserter

cateringmenuer_durlev_dessert

Glæd dig bl.a. til:

Kernemælksfromage med karameliseret chokolade, myntekys og orangesirup

Hvidt chokoladetårn med mørk chokolademousse, syrlig is og trukket lakrids

Lun æblecrumble med kanelis og syltet blommer

Let frossen Nougatfragilité på abrikos-ingefær puré

Desserttallerken med udpluk fra ovenstående eller efter aftale

Priser

Prisen for 3 retter er 300 kr.
Prisen for 4 retter er 345 kr.
Prisen for 5 retter er 375 kr.

En kok til at forestå arrangementet koster 3.125 kr.
Levering og afhentning af vores mad og service koster 1000 kr.
Der beregnes 1 kok pr. 50 kuvetrer

Alle priser er ekskl. moms

ANBEFALINGER

Vi kan varmt anbefale Durlev’s GourMæt.

Gennem mere en 10 år har vi brugt Thomas Durlev og hans team, såvel privat til bryllup, barnedåb, konfirmation, klassefester og runde fødselsdage som erhvervsmæssigt til receptioner, konferencer og gå-hjem møder. Thomas Durlev er smittende engageret og har som regel noget nyt og spændende på programmet. Dermed bliver det aldrig kedeligt, og vi har altid fået indfriet vores forventninger, som han selv gennem årene har vænnet os til at skrue op for. Den gode og spændende mad giver arrangementet en ekstra dimension, og det er kutyme, at gæsterne roser maden.
Vi kan varmt anbefale Durlev’s GourMæt.

Hej Thomas

Jeg vil säga tak för arrangemanget igår. Det var superläckert og överträffade mina förväntningar. De sista kunderna gick hem vid 21 så det är väl ett tecken på att det var lyckat?

Håber vi kan göra om det näste år!

Hej Thomas

Du skal vide at vi var utrolig glade for jeres fantastiske mad!!!
Kokken, hun var skøn, og det hele var SÅ fint!

Alle gæsterne - uden undtagelse - roste jeres mad!