Vi støtter:

Menuoversigt for Durlevs Goutmæt

Menuoversigt

Durlev’s Frokostordning

Frokostoplevelsen er en daglig nydelse i en travl arbejdsdag. Derfor lægger Durlev’s GourMæt vægt på gode råvarer, dygtigt håndværk og ikke mindst fantasi, variation og flair for fornyelse.

Vi har et godt køkken, med samvittighedsfulde og ambitiøse medarbejdere, der har tænkt sundhed, alsidighed og kærlighed til mad ind i Durlev’s Frokostordninger.

Se frokostmenuerne herunder:

Uge 50: Frokostmenu

Uge 49: Frokostmenu

Uge 48: Frokostmenu

Uge 47: Frokostmenu

 

Durlev’s Frokost indeholder:

  • Varm ret med tilbehør af enten kartofler, ris pasta eller bulgur, både som en kreativ eller en helt traditionelt tilberedning.
  • 3 slags pålæg som kan spænde over det danske, det Italienske og det franske køkken med charcuteri fade, terriner, postejer, pålægs-salater. Naturligvis med hjemmelavet tilbehør, såsom ristet løg fra egne pander, friskt rørt remoulade, kompot, tapenade og syltet tilbehør fra eget køkken.
  • Grøn salat i overflod, bestående af en kombination af 4 slags af årstidens grønt, sammensat med nærende kulhydrater og kostfibre i form af bønner, linser, bulgur, speltkerner, pasta med mere, så alle er klar til at yde en god indsats resten af dagen.
  • Dressing er baseret på de flerumættede fedtsyrer og magre mejeriprodukter – altså rapsolie, olivenolie, græsk yoghurt og drænet ylette.
  • En kreativ og årstidsbestemt salat - for eksempel bagte rodfrugter, pasta, nudelsalat og lignende, som et godt alternativt til vegetarer.
  • De oste, vi holder så meget af, og som vi serverer om fredagen, kommer både fra de danske gårde, de små mejerier eller fra lande, hvor vi har fundet en speciel delikat ost. Hertil kunne vi servere druer og radiser, men vi serverer gerne vores gode løg-marmelade, frugtkompot, oliven-tapenade, marineret oliven eller andre specialiteter, der passer til en lækker ost.
  • En hyldest til det danske brød! Vi serverer hver dag 2 slags, det ene mere groft end det andet. Brød som har hævet over 20 timer og er bagt i eget køkken,
  • Onsdags kage kan være chokoladekage, hjemmetrillede romkugler eller ”kagen fra Brovst” 

Mere info om den bedste frokostordning i København og på Sjælland

Se udtalelser fra vores kunder

 

Kort opsigelsesfrist:

Af princip og til gavn for alle parter, binder vi ikke vore kunder til en fast aftale, men ønsker en retfærdig opsigelsesfrist på én måned. Ved begyndelsen på en aftale om levering af Durlev’s Frokost fremsendes en kontrakt på det aftalte.

Durlev’s Gourmæt v./ Thomas Durlev - Kanalholmen 1, 2650 Hvidovre - Diplomvej 381, Kongens Lyngby
Tlf. 20 82 12 55 (kontortid: Hverdage kl. 08.00 - 15.00)
info@dg-mad.dk